feestlocatie bij uitstek

Voor een gezellig familiefeest in Zeeland

Actueel

 

  • Vanaf 15 september diverse woningen vrij tot 20 of 21 september. 
  • Voor meer informatie en prijzen neem contact met ons op: landgoed@twistvliet.nl
  • Wat te vieren? Familiefeest? Landrover rijden? Teambuilding?
  • Hebben jullie besloten om te gaan trouwen? Landgoed Twistvliet is de perfecte locatie!
  • In de winter trouwen op Twistvliet staat voor een romantische, knusse en sfeervolle bruiloft. Proef de sfeer op onze speciale website Winterbruiloft op Landgoed Twistvliet.
  Vrouwenpolder, Zeeland
  20 verblijven, +200 gasten
  Zeeuws Genieten
  Jubileum, verjaardag, reunie, etc.

  Vier jullie feest voor familie en vrienden op ons sfeervolle landgoed 

  Wij hebben alle mogelijkheden om jullie (familie)feest tot een succes te maken. Ons landgoed tussen Veere en Domburg is daar uitermate geschikt voor. Gezellig binnen in de kasteelzaal met een knapperend haardvuur. Of juist buiten, midden in de natuur op ons landgoed. Of beiden. Mogelijkheden te over.

  Wat dacht je van …

  Jullie feest met een lunch of diner, een high tea, een leuke activiteit, of dansen in de kasteelzaal. Lees snel verder en ontdek de geheimen van ons prachtige landgoed.

  En natuurlijk uitstekend te combineren met een overnachting in een van onze landhuizen, cottages of suites.

   

  Lunch of diner

  Een uitgebreide lunch of diner, het is allemaal mogelijk. Samen met onze chefkok stellen jullie het menu samen. Helemaal naar jullie wensen.

  Bij het bereiden van de gerechten wordt er altijd gebruik gemaakt van de AGA oven en/of de Big Green Egg.

  Er zijn verschillende prachtige locaties waar een diner of lunch kunnen plaatsvinden, zoals de mooie Kasteelzaal, het sfeervolle restaurant of het half overdekte terras. Aan jullie de keuze.

  Een diner kan in buffetvorm, 3-gangenmenu, walking dinner en elke andere vorm geserveerd worden.

  De lunch kan zowel koud als warm geserveerd worden. Vanaf 15 personen.

  High Tea

  Natuurlijk behoort een High Tea op ons landgoed ook tot de mogelijkheden. Engelser kan haast niet. 

  Een high tea kan op vele manieren geserveerd worden. Eenvoudig, met zoete en hartige hapjes. Luxe inclusief een glaasje prosecco. Uitgebreid met afsluitend een klein walking dinner met hartige gerechtjes. 

  De high tea is altijd inclusief onbeperkt koffie en thee. Vanaf 15 personen.

  Alles over de Engelse High Tea

  ‘Een Engelse High Tea’
  De 7e Hertogin van Bedford (Anna, 1840) kreeg tegen 4 o’clock pm altijd honger en wilde niet wachten tot haar avondmaaltijd. Er werd een lichte maaltijd voor haar bereid met verschillende theesoorten die de naam Tea kreeg. Deze gebeurtenis gaf de aanzet tot het drinken van tea door Engelse mannen en vrouwen rond dit tijdstip. Deze traditie bestaat nu nog steeds.

  Engelse High Tea is een term die verwijst naar een Afternoon Tea of een uitgebreide High Tea, 4 o’clock tea. De Engelse High Tea wordt traditioneel aan het einde van de middag gehouden, 6 o’clock tea. Er wordt thee geserveerd in een kopje met melk en citroen. De Tea wordt gehouden volgens de High Tea etiquette.

  ‘High Tea Etiquette’
  Een klein stukje uit de Engelse High Tea Etiquette:
  “Tea roeren; De Tea mengen we met de melk door een cirkelvormige beweging in het kopje met behulp van een Tea lepel. Men neemt de lepel op en zet deze uit in de 6 uur stand van het kopje, men draait de lepel in een cirkelvorm naar de 12 uur stand. Meng de Tea zachtjes door twee of drie keer de lepel te verplaatsen.”

  Er zijn verschillende mogelijkheden om een Tea te serveren op Landgoed Twistvliet.

  1. High Tea

   De tafels zijn stijlvol gedekt met het Engelse handgemaakte en hand painted Emma Bridgewater servies. De gasten kunnen hun plaats aan tafel uitzoeken op de volgens Engels procedé gemaakte Loyd Loom stoelen. Als iedereen gearriveerd is, krijgen alle gasten een lekker kopje thee. Ook een kopje koffie is mogelijk. Op alle tafels staan mooie etagères met diverse zoete hapjes, zoals bijvoorbeeld slagroomsoesjes, petitfourtjes, brownies enzovoorts.

   Na het zoete gedeelte volgen de hartige hapjes. Ook deze worden geserveerd op etagères. Het hartige gedeelte bestaat uit o.a. diverse sandwiches, een hartige quiche enzovoorts. De High Tea kan extra uitgebreid worden met een roséchampagne bij ontvangst.

   Tijdens het hartige gedeelte kan er tegen meerprijs een drankje gedronken worden zoals bier, wijn en frisdrank.

   Als activiteit tussen de twee gangen is een wandeling door de mooie omgeving mogelijk. Ook is er de mogelijkheid tot ringsteken met paard en koets, waarbij men zittend vanuit een koets probeerd ringen te steken met en speciaal hiervoor gemaakte lans. Dit is een aantrekkelijke activiteit, geschikt voor zowel jong als oud!

   De High Tea duurt ongeveer 2,5 uur. Het minimum aantal gasten is 15 personen.

    

  2. Uitgebreide High Tea

   De uitgebreide High Tea is een maaltijdvervanger. Deze kan als brunch of zelfs als diner geserveerd worden.

   De tafels zijn stijlvol gedekt met het Engelse handgemaakte en hand painted Emma Bridgewater servies. De gasten kunnen hun plaats aan tafel uitzoeken op de volgens Engels procedé gemaakte Loyd Loom stoelen.

   Als iedereen gearriveerd is, krijgen de gasten een kopje thee. Ook een kopje koffie is mogelijk.

   Op alle tafels staan mooie etagères met diverse zoete hapjes, zoals bijvoorbeeld slagroomsoesjes, petitfourtjes, brownies enzovoorts.

   Na het zoete gedeelte komen de hartige gerechtjes aan bod, te beginnen met een soepje. De High Tea zal nu overgaan in een ‘walking dinner’. Hierbij worden er verschillende warme gerechtjes geserveerd. Naar keuze kan dit als buffetvorm of geserveerd aan tafel. Verschillende dranken als bier, wijn en fris zijn bij het hartige gedeelte inbegrepen.

   Als activiteit tussen de twee gangen is een wandeling door de mooie omgeving mogelijk.
   Ook is er de mogelijkheid tot ringsteken met paard en koets, waarbij men zittend vanuit een koets probeerd ringen te steken met en speciaal hiervoor gemaakte lans. Dit is een aantrekkelijke activiteit, geschikt voor zowel jong als oud!

   De High Tea duurt ongeveer 4 uur. Het minimum aantal gasten is 15 personen.

  Hebben jullie zin in een actieve dag?

  Natuurlijk kan dat op Landgoed Twistvliet. Ga samen met familie of vrienden een dag Landrover rijden, paardenmennen of ringsteken. Bij deze activiteiten zal er ook altijd een horecaonderdeel gekozen worden, zoals bijvoorbeeld een lunch, diner, kookworkshop of hapjes/borrel.

  Rijden in een Landrover

  Tijdens het landrover rijden zal er samen met een instructeur in diverse auto’s gereden worden, over verschillende parcours. Het landrover rijden bestaat uit 3 onderdelen:

  • Kleine ronde over ons uitdagende parcours. Deze ronde duurt ongeveer 10 minuten per auto. Tijdens deze rit bestuurd 1 van de deelnemers de auto. Er rijdt altijd een instructeur mee en eventueel 2 of 3 medepassagiers uit de groep.
  • Grote survival ronde over een groot parcours. Deze ronde duurt ongeveer 20 minuten per auto. Tijdens deze rit bestuurd 1 van de gasten de auto. Er rijdt altijd een instructeur mee en eventueel 2 of 3 medepassagiers uit de groep.
  • Extra onderdelen: een parcours met hindernissen of een kegelparcours geblinddoekt rijden. De chauffeur wordt door de bijrijder aangestuurd om het speciale parcours foutloos te besturen. Een instructeur staat altijd aan de zijkant om de veiligheid te bewaken.

  Ringsteken

  Gebaseerd op de oud Zeeuwse sport ‘Ringrijden’.
  Dit keer niet op een paard, maar in de koets. De instruceur stuurt de koets en de deelnemers proberen de ring te steken.

  Paardenmennen

  Samen met een instructeur kunnen de deelnemers het paardenmennen leren. Over de bospaden op het terrein en door het grasveld zal een rondje gereden worden om de paardenkoetsen te leren hanteren. Tijdens deze rit zal 1 van de deelnemers sturen met behulp van de instructeur. Ook kunnen er ongeveer 4 deelnemers meerijden.

  Rijden op een koets

  Een rondje met de 8-persoonskoets over het prachtige Landgoed en in de mooie omgeving. Er zijn meerdere koetsen beschikbaar.

  Schilder workshop

  Volg op ons sfeervolle en door natuur omgeven landgoed een exclusieve schilder workshop. 

  Borrelen & Dansen in de Kasteelzaal

  Op Landgoed Twistvliet kan er ook gefeest worden! Dit kan kleinschalig doormiddel van een gezellig borrel, of groots met DJ of band!

  Allemaal in onze mooie Kasteelzaal waar elk type feest één groot succes wordt. In deze zaal is een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig voor de ideale sfeer. Ook kan er via een laptop, smartphone of tablet een playlist afgespeeld worden.

  Lekkere hapjes tijdens de avond? Ook dat verzorgen wij graag. 

  De feestavond kan gecombineerd worden met een diner, walking dinner eventueel met een overnachting voor julklie gasten in onze comfortabele landhuizen, cottages of suites.

  Ervaringen

  Deze feestgangers hebben het prima naar hun zin gehad …

  Gisteren een geweldig feest met een High Thea gehad met super bediening, overheerlijk eten en dat op een schitterende locatie. Gewoon TOP!

  Els

  Via Facebook Review

  Wij hebben met 130 gasten ons 40-jarig huwelijksfeest gevierd. Nico heeft een prima team en aan alles was gedacht. Onze gasten waren blij verrast met de locatie en het gebodene. Alles zag er prachtig uit met veldboeketten en mooi gedekte tafels. Tineke

  Via Google Mijn Bedrijf Reviews

  een gezellig en goed feest vier je in zeeland

  Samen met ons brainstormen over jullie Feest?

  Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor jullie. Om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. We denken graag mee. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Je kan ons bellen op 0118 59 47 57, een e-mail sturen naar landgoed@twistvliet.nl of contact met ons opnemen via het formulier.

  Koningin Emmaweg 4, 4354 KC Vrouwenpolder, Zeeland
  landgoed@twistvliet.nl