Algemene voorwaarden Landgoed Twistvliet verhuur accommodaties en camping

Reserveren

De bevestiging van de reservering wordt binnen enkele dagen per e-mail toegezonden. Jouw reservering is definitief zodra je de bevestiging van ons hebt ontvangen. De bevestiging is tevens het bewijs van reservering.

Betaling

Binnen 1 week na ontvangst van de bevestiging dien je 50% van de verschuldigde som te betalen. Het restant mag uiterlijk 2 weken voor aankomst worden overgemaakt op onze bankrekening.

Als je reserveert binnen zes weken voor aankomst, dient het gehele bedrag in een keer te worden voldaan. Betaal je na de aangegeven betalingstermijnen, dan komt de reservering te vervallen.

Aankomst en vertrek

Op de afgesproken aankomstdag kun je de door jou gehuurde accommodatie na 15.00 uur betrekken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour.

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 13.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat je de plaats voor 12.00 uur oplevert.

Jouw kampeerplaats

Je mag op onze kampeerplaatsen het volgende plaatsen:

  • 1 bungalowtent of 1 vouwwagen of 1 caravan met voortent of 1 camper.
  • Daarbij maximaal 2 kleine tentjes.

Eindschoonmaak accommodatie

Eindschoonmaak is voor alle huizen van Landgoed Twistvliet verplicht  inbegrepen.

In 2022 bedragen de kosten van de eindschoonmaak €25 voor de lodges en €75 voor de cottages en landhuizen. De eindschoonmaak van onze suites zit in de verhuurprijs inbegrepen.

Groepen en Jongeren

Uiteraard kunnen ook groepen, na overleg, bij ons terecht. Wil je dit bij reservering direct aan geven? Aan groepen kan een borgsom gevraagd worden bij aankomst op het landgoed. Deze borgsom wordt na afloop, na controle van de accommodaties, onder verrekening van eventueel gemaakte kosten, gerestitueerd.

Reserveringen met alleenreizende jongeren altijd op aanvraag. Ook hier kan een borgsom van toepassing zijn.

Annuleren

Als je geen gebruik kunt maken van de voor jou gereserveerde accommodatie of kampeerplaats, ben je onderstaande bedragen verschuldigd:

Bij annulering tot 3 maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs. Tot 2 maanden voor de ingangsdatum 50%, tot 1 maand voor de ingangsdatum 75%, binnen 1 maand voor de ingangsdatum 90%, op de dag van aankomst 100% van de overeengekomen prijs.

Wij adviseren je daarom om een annuleringsverzekering af te sluiten. Je krijgt dan, bij annulering met een geldige reden, de volledige reissom vergoed.

Huisdieren

Huisdieren zijn bij Landgoed Twistvliet toegestaan. Houd er wel rekening mee dat op het erf loslopende kippen en hanen rondscharrelen, dus graag de hond aanlijnen op het erf.

Afspraken voor een prettig verblijf

Alle gasten moeten zich houden aan de door Landgoed Twistvliet vastgestelde huisregels. De huisregels lees je in het informatieboekje dat in de accommodaties ligt.

Aansprakelijkheid

Landgoed Twistvliet is niet aansprakelijk voor: schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op Landgoed Twistvliet of door het gebruik van de op de terreinen aanwezige faciliteiten; onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen, tenzij er sprake is van aantoonbare nalatigheid van Landgoed Twistvliet.

Wet- en regelgeving

Tijdens je vakantie is de wet- en regelgeving van toepassing van het land waar je verblijft.

Btw-tarieven

Alle vermelde tarieven zijn inclusief btw-laagtarief, 9%. Indien het vigerende btw-tarief voor de verblijfsperiode afwijkt behouden wij het recht om het verschil in rekening te brengen.

Drukfouten nadrukkelijk voorbehouden

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze website, is het toch mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. De website van Landgoed Twistvliet wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en up-to-date gehouden. Landgoed Twistvliet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade door foutieve vermelding. Wijzigingen en drukfouten in data, tarieven en aanbiedingen zijn nadrukkelijk voorbehouden.

Landgoed Twistvliet

Dit is de website van Landgoed Twistvliet

Ons KvK nummer: 22058946

Ons BTW nummer: NL001489263B69