JULLIE BRUILOFT IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING

Trouwen op Landgoed Twistvliet in Zeeland

Vrouwenpolder, Zeeland
Buiten en binnen. Tot 300 gasten
Sfeervol. Intiem. Exclusief.
Landgoed Twistvliet Vrouwenpolder

Jullie bruiloft op ons landgoed is sfeervol trouwen

Een bruiloft in een prachtige natuurlijke omgeving. Dat kan op Landgoed Twistvliet.
Ons landgoed is een officiële trouwlocatie, waar je als bruidspaar het ja-woord kunt geven in de mooie groene natuur, omringd door jullie familie en vrienden. 

Heel veel is mogelijk, zowel buiten als ook in de mooie binnen locaties. Lunch, diner, receptie, borrel en feest; het kan allemaal.

Maak een afspraak om langs te komen! Wij laten jullie graag alle mogelijkheden van ons mooie landgoed zien. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen stellen we voor jullie een passende offerte samen.

Trouwen in de herfst of winter

In de herfst- en wintermaanden behoort een sfeervolle en knusse winterbruiloft op ons landgoed zeker tot de mogelijkheden. Inclusief lichtjes en vuurkorven! Je leest daar alles over op onze speciale website

Trouwen Twistvliet
Ervaringen

Deze kersverse bruidsparen gingen jullie voor …

Wij hebben ons droomhuwelijk kunnen realiseren dankzij Landgoed Twistvliet. Wij hadden een festival thema waar de camping veldjes perfect voor waren. Ook de flexibiliteit (dubbel onderstreept), meedenken, en hoge service (zeker op de dag zelf), het heerlijke eten (drie gangen, met slow-cooked shortrib als hoogtepunt) waren allemaal boven verwachting. Verder zaten we drie dagen met een groep van 43 man in de leuke huisjes. Dit is allemaal goed gegaan, zeker meenemende dat we veel last-minute wijzingen hadden.

Ons huwelijk had een verhoogde complexiteit (vanwege meerdere programma elementen en veel parellelel processen) maar Twistvliet (Loenie en Christel zijn echte toppers!) heeft dit heel goed gedaan.

Conclusie is dikke aanrader! Dankje wel Nico en team !!

Michelle en Willem

In september 2018 zijn wij hier getrouwd en we hebben een fantastische dag gehad! Op een mooie locatie als deze is dat natuurlijk ook niet moeilijk. Als je over het dijkje naar de locatie rijdt weet je eigenlijk al dat het goed gaat komen.

De voorbereidingen zijn allemaal goed verlopen, dankzij de goede hulp van Leoni. Onze ideeën werden gelijk al met veel enthousiasme ontvangen. Alles kan, zoals ons idee over kamperen en een kampvuur! Toen we tegen bepaalde zaken aanliepen werd hier goed naar geluisterd en werd er actief meegedacht naar een passende oplossing. We hebben een mooiere dag gehad dan dat we hadden durven dromen. Kok Pim heeft gezorgd voor een sensatie aan smaken, toffe presentatie en gewoonweg enorm lekker eten. Onze gasten en wij hebben enorm genoten! Kristel is een supervrouw, die alles onder controle heeft en er elke keer al staat, voordat je het weet. Ook de bediening was erg vriendelijk en ze hebben ons allemaal tot in de puntjes bediend. Het enthousiasme van Nico was de kers op de taart! Het kampvuur na ons feest was erg geslaagd, omdat ook alles qua drinken zo goed werd geregeld en de kampeerders hebben het enorm naar hun zin gehad. Wat een toffe en fijne groep mensen zijn jullie allemaal!

Mocht je nadenken over het vieren van je bruiloft hier, ga een keer langs en je bent verkocht. Iedereen heel hartelijk bedankt voor al het werk dat jullie op onze dag hebben verricht. Als team is er een prachtige prestatie geleverd! Wij hebben ontzettend genoten en genieten nog altijd na.

Elise en André

Fantastisch, hoe deze feestlocatie te werk gaat en wat een prachtige locatie de bieden is uniek. Werkelijk alles is mogelijk. Mede dankzij hun werk en decoratie hebben we de sfeer weten te scheppen waar wij van droomden! Onze zomerse bruiloft werd bijna geheel buiten gevierd. Toplocatie!!

Julliete en Benjamin

Twistvliet is dé perfecte plek voor een bruiloft of ander feest. Wij hebben van elke seconde van onze dag genoten en zijn lovend over dit verborgen pareltje in Zeeland. Het personeel is geweldig, alles kan en niks is teveel. Zij hebben onze dag gemaakt.

De locatie is elke keer weer verrassend, bij ons zijn alle zeilen bijgezet om het nieuwe terras aan de achterkant van de feestzaal in gebruik te kunnen nemen. Super! De bruid suite incl. ontbijt was heerlijk. Tot slot vonden wij de flexibiliteit in de organisatie en op de dag zelf heel fijn. Alles kan en is in overleg te regelen. Een dikke vette aanrader en een pluim voor alle medewerkers.

Peter en Anniek

Wij hebben onze bruiloft een hele dag gevierd op Twistvliet. Er zijn veel mogelijkheden en er wordt goed geluisterd naar de wensen die wij hadden. Vooral de ceremoniemeester van de locatie rent en vliegt een hele dag en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het is een prachtige locatie, wij hebben genoten.

Caitlin en Kayan

Lief lief Twistvliet,

Wat een fantastisch feest hebben jullie er voor ons van gemaakt. We vonden het echt geweldig. Wat een goede zorgen, wat een lieve mensen gister!!! Jullie hebben onze verwachtingen volkomen overtroffen. Wat een pracht plek, wat een warm bad was het zo!   Van alle gasten kwamen ook alleen maar complimenten voor jullie en die wil ik bij dezen ook heel graag overbrengen!!

Aan alle heren aan dames van de bediening: heel veel bedankt voor jullie zorgen en jullie keiharde werken, ook met alle meubels sjouwen. Het was ZO goed. Fantastisch.

Nico, dank dat we dit weekend ons thuis mochten voelen bij je. Je hebt een prachtige prachtige plek! Heel bijzonder dat we hier mochten trouwen.

Leoni, dank voor al je eindeloze geduld en het beantwoorden van de mails. De goede voorbereiding maakte echt een eindeloos relaxt feest.

Ik vergeet heel veel mensen te bedanken, maar weet dat we niets dan dankbaar zijn.

Hele fijne zondag, en tot ziens!

Groetjes,
Wouter en Joyce

Wouter en Joyce

Trouwen in Zeeland op landgoed Twistvliet

De mogelijkheden bespreken?

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor jullie. Om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. We denken graag mee. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Je kan ons bellen op 0118 59 47 57, een e-mail sturen naar trouwen@twistvliet.nl.

Koningin Emmaweg 4, 4354 KC Vrouwenpolder, Zeeland
trouwen@twistvliet.nl