Voor ieder wat wils

Overnachten op Landgoed Twistvliet!

Actueel

 

  • Voor informatie en prijzen betreffende overnachtingen neem contact met ons op: landgoed@twistvliet.nl
  • Wat te vieren? Familiefeest? Landrover rijden? Teambuilding?
  • Hebben jullie besloten om te gaan trouwen? Landgoed Twistvliet is de perfecte locatie!
  • In de winter trouwen op Twistvliet staat voor een romantische, knusse en sfeervolle bruiloft. Proef de sfeer op onze speciale website Winterbruiloft op Landgoed Twistvliet.

Logeren op ons landgoed in Zeeland kan op vele manieren

Overnachten in een van onze luxe Landhuizen, sfeervolle cottages en gezellige suites of lodges hebben een ding gemeen; jullie zijn van alle gemakken voorzien! 

De Landhuizen van Twistvliet

Op ons landgoed tussen Veere en Domburg zijn de stallen omgebouwd tot 5 luxe landhuizen. De woningen hebben een authentieke uitstraling, voorzien van een hardstenen vloer met vloerverwarming en handgemaakte hoogwaardige keukens. Het pronkstuk van de woningen zijn de AGA fornuizen.

Elke woning beschikt over dit fornuis. Verder beschikken de woningen allemaal over een badkamer met douche, flat screen TVkoelkastvaatwasser en ouderwets gezellige bedstedes.

Landhuis 1

Landhuis 1 beschikt op de begane grond over een keuken, kleine woonkamer en een badkamer met douche en toilet. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met tweepersoonsbed en op de overloop een tweepersoonsbedstede.

Voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

Landhuis 2

Landhuis 2 beschikt op de begane grond over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en op de overloop een éénpersoonsbedstede.

Elk éénpersoonsbed heeft een extra onderschuif bed.

Voor maximaal 5 personen.

Landhuis 3

Landhuis 3 beschikt op de begane grond over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en op de overloop een éénpersoonsbedstede.

Elk éénpersoonsbed heeft een extra onderschuif bed.

Voor maximaal 5 personen.

Landhuis 4

Landhuis 4 beschikt op de begane grond over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en op de overloop een éénpersoonsbedstede.

Elk éénpersoonsbed heeft een extra onderschuif bed.

Voor maximaal 5 personen.

Landhuis 5

Landhuis 5 beschikt op de begane grond over een woonkamer en aparte keuken, toilet, badkamer met douche en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en op de overloop een tweepersoonsbedstede.

Elk éénpersoonsbed heeft een extra onderschuif bed.

Voor maximaal 6 personen.

Onze Cottages

 

Op het landgoedterrein bevinden zich sfeervolle houten cottages.

Deze vrijstaande en luxe cottages hebben een moderne landelijke inrichting, houten vloeren, centrale verwarming, een flatscreen televisie en beschikken over een overdekt terras met ruime tuin.

Cottage 6

Cottage 6 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 4 personen. Een slaapkamer met tweepersoonsbed en een stapelbed voor 2 personen. En een slaapkamer met een twijfelaar tweepersoonsbed. In de woonkamer vind je een houtkachel.

Cottage 7

Cottage 7 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 4 personen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een een slaapkamer met een stapelbed voor 2 tot 3 personen.

De woonkamer beschikt over een gezellig gashaard.

Cottage 8

Cottage 8 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 4 personen. Een slaapkamer met tweepersoonsbed. En een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. In de woonkamer is een houtkachel.

Cottage 9

Cottage 9 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 5 personen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed. En een slaapkamer met stapelbed voor 2 personen en een éénpersoonsbed.

Cottage 10

Cottage 10 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 5 personen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed. En een slaapkamer met een stapelbed voor 2 personen en een éénpersoonsbed. De woonkamer beschikt over een extra slaapbank voor 1 tot 2 personen.

Dit zijn onze suites

Het landgoed beschikt over twee gezellig suites. In de suite zijn een tweepersoonsbed, koelkast en flat screen TV aanwezig. Op de slaapzolder is ruimte voor twee extra matrassen. Er is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

En dit zijn de lodges

Een lodge is een soort blokhut met een dak van tentzeil. We hebben er 4 op ons landgoed staan. Te huur vanaf april. Vanbinnen is de gezellige lodge van alle gemakken voorzien. Er is ruimte voor maximaal 4 personen. Er is een keukentje met volledige inventaris, een koelkast en een eenvoudige kookplaat. Omgeven door de groene natuur. Alle lodges zijn identiek. In onze lodges is prima ruimte voor maximaal 4 personen.

ongekende luxe en weelde

Dit hebben al onze verblijven gemeen …

Overal gratis Wifi

In ons sfeervolle restaurant en op het terras is gratis wifi beschikbaar zonder inlogcode. Ook de landhuizen beschikken allemaal over een wifiverbinding.

Gratis en dichtbij parkeren

Op het terrein is er genoeg ruimte voor alle gasten om te parkeren. De parkeerplaats ligt op een paar honderd meter van alle accommodaties.

Ontbijt

Tijdens een verblijf kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Dit kan ter plaatste besteld worden bij onze medewerkers.

Fietshuur

Wij beschikken over vele fietsen die gehuurd kunnen worden. Er zijn voldoende dames-, heren- kinderfietsen.

Rookbeleid

Roken is in alle woningen en binnenlocaties niet toegestaan. Op de terassen mag er wel worden gerookt.

Honden en paarden

Honden zijn toegestaan op Twistvliet. Je mag dus je trouwe viervoeter meenemen op vakantie. En ook je paard kun je gewoon meenemen. Wij hebben stallen waar je paard prima kan verblijven. Er zijn genoeg wandelroutes en uitlaatgelegenheden. Natuurlijk is ook het strand dichtbij.

In- en uitchecken

Het is mogelijk om vanaf 15.00 uur in te checken op Landgoed Twistvliet. de mogelijkheid bestaat om eerder aan te komen. De auto kan alvast geparkeerd worden op ons parkeerterrein.

Bij vertrek kan er uitgecheckt worden tot 10.00 uur.

Ook in dit geval mag de auto op de parkeerplaats blijven staan en kan men bijvoorbeeld nog genieten van een dagje strand.

benieuwd of deze woning nog beschikbaar is?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!