feestlocatie bij uitstek in zeeland

Voor een gezellige familie- of vriendendag

Vrouwenpolder, Zeeland
Vanaf 30 personen
Tot in de puntjes geregeld
Jubileum, verjaardag, reunie

Geniet met familie of vrienden van ons sfeervolle landgoed

Wij hebben alle mogelijkheden om jullie dag tot een groot succes te maken. Ons intieme landgoed tussen Veere en Domburg is daar uitermate geschikt voor. Gezellig binnen in de kasteelzaal met een knapperend haardvuur. Of juist buiten, midden in de natuur. 

 

Wat dacht je van …

Een leuke buitenactiviteit gecombineerd met een lunch, diner of een heerlijke BBQ. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van ons prachtige landgoed. 

Lunch of diner

Een uitgebreide lunch of diner. Helemaal naar jullie wensen. Bij het bereiden van de gerechten wordt er altijd gebruik gemaakt van de AGA oven en/of de Big Green Egg.

Er zijn verschillende prachtige locaties op het landgoed waar een lunch of diner kan plaatsvinden, zoals de mooie Kasteelzaal met grote open haard, het sfeervolle restaurant of het half overdekte terras. Aan jullie de keuze.

Een diner kan in buffetvorm, shared dining, 3- of 4-gangenmenu of walking dinner geserveerd worden. Of een gezellige boeren BBQ, midden in het groen.

 

Activiteiten

Jullie familie- of vriendendag helemaal compleet maken met een kleine competitie? Dat kan bij Landgoed Twistvliet!

Op ons landgoed kunnen we verschillende activiteiten verzorgen zoals ringsteken, paarden mennen of Oud-Hollandse buitenspelen.

Lees alles over onze activiteiten hieronder

Schilderen Twistvliet
Familiedag
Familiedag
Familiedag
Familiedag
Familiedag
Familiedag

Hebben jullie zin in een actieve dag?

Natuurlijk kan dat op Landgoed Twistvliet. Ga samen paarden mennen of ringsteken. Of daag elkaar uit tijdens een aantal leuke Oud-Hollandse Buitenspelen, zoals klootschieten, boerengolf of hoefijzer gooien. Deze activiteiten worden bij ons gecombineerd met een lekker hapje en drankje zoals een lunch, diner of een gezellige borrel met bijpassende hapjes.

Lunch, diner of hapjes

Op Landgoed Twistvliet vinden we een goed verzorgde dag belangrijk, ook op culinair vlak. Wij bieden het volgende aan:

  • Lunch met bijvoorbeeld verse broodjes en luxe beleg. Uiteraard inclusief koffie, thee en overige dranken.
  • Diner met een 3-gangenmenu of buffet bereid door onze eigen kok. Het is mogelijk om een specifiek thema voor het diner te kiezen. Zo bereiden wij maaltijden die goed bij het jaargetijde passen.
  • Hapjes bij de borrel zorgen voor een bourgondisch tintje. Dit kan uiteraard ook in combinatie met een lunch of diner. 

Ringsteken

Gebaseerd op de oud Zeeuwse sport ‘Ringrijden’.
Dit keer niet op een paard, maar in de koets. De instruceur stuurt de koets en de deelnemers proberen de ring te steken.

Paarden mennen

Samen met een instructeur kunnen de deelnemers het paarden mennen leren. Over de bospaden op het terrein en door het grasveld zal een rondje gereden worden om de paardenkoetsen te leren hanteren. Tijdens deze rit zal 1 van de deelnemers sturen met behulp van de instructeur. Ook kunnen er ongeveer 4 deelnemers meerijden.

Rijden op een koets

Een rondje met de 8-persoonskoets over het prachtige Landgoed en in de mooie omgeving. Er zijn meerdere koetsen beschikbaar.

Oud-Hollandse buitenspelen

Zitten er wel wat competitieve personen in je familie of vriendenclub? Daag elkaar dan uit tijdens een zeskamp met leuke spelletjes zoals boerengolf, klootschieten en hoefijzer gooien. Ook heel leuk in combinatie met het ringsteken of rijden op een koets! 

Feestavond in de Kasteelzaal

Op Landgoed Twistvliet kan er ook gefeest worden! Bijvoorbeeld een gezellige borrel, of een groot feest met DJ of band!

Onze mooie Kasteelzaal leent zich hier goed voor. In deze zaal is een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig voor de ideale sfeer. Ook kan er via een laptop, smartphone of tablet een playlist afgespeeld worden. We beschikken tevens over een piano en een klein podium.

Lekkere hapjes of een late night snack tijdens de avond? Ook dat verzorgen wij graag. 

De feestavond kan gecombineerd worden met een diner. Kies bijvoorbeeld voor een gezellige buiten BBQ, een walking dinner of shared dining. 

Bijvoorbeeld een BBQ of walking dinner.

Ervaringen

Deze feestgangers gingen u voor …

We hebben een geweldig feest gehad en we kijken er met veel plezier op terug.
Het was voor ons ook een verrassing om te zien hoe alle voorbereidingen op hun plek vielen en te ervaren hoe mooi alles eruit zag, vooral de ‘Kasteelzaal’ zag er uit als een sprookje met die mooi gedekte lange tafels en alle kaarsen. Van onze gasten horen we dat ze heerlijk hebben gegeten en de sfeer en de inrichting geweldig was en dat het heel gezellig is geweest.
De goochelaar die we hadden ingehuurd was ook een succes. Alle complimenten aan het team zowel met de voorbereidingen en inrichting alsook de bediening op het feest, wat een prettige en gastvrije mensen allemaal!
Jeannette en Ton

Wij en de mensen op het feest hebben ontzettend genoten! Het leek net een droom… Het is door jullie ontzettend goed verzorgd hierdoor kwamen wij en de mensen niets te kort. Hebben veel complimenten gehad en het eten was heerlijk! 

Tara

Een gezellig en goed feest vier je in Zeeland op Landgoed Twistvliet

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor jullie om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Je kan ons bellen op 0118 59 47 57, een e-mail sturen naar landgoed@twistvliet.nl.

Koningin Emmaweg 4, 4354 KC Vrouwenpolder, Zeeland
landgoed@twistvliet.nl