Landgoed twistvliet voor zakelijk gebruik

Vertoeven in een inspirerende omgeving

Actueel

  • Suite 1 beschikbaar van 15 augustus tot 19 augustus, bel ons op 0118 594757!
  • Campinglodge beschikbaar van 16 augustus tot 20 augustus, mail ons op landgoed@twistvliet.nl
  • Binnenkort wat te vieren met vrienden of familie? Of zoek je als bedrijf naar een leuke plek voor een teambuilding dag? Vraag gerust naar de mogelijkheden. We hebben diverse zalen en terrassen ter beschikking, waarbij we volop rekening kunnen houden met Covid-19 maatregelen.Hebben jullie besloten om te gaan trouwen? Landgoed Twistvliet is de perfecte locatie voor zowel de ceremonie, receptie, een tot in de puntjes verzorgd diner als voor een spetterend feest! Tevens kunnen jullie gasten desgewenst na het feest blijven overnachten in onze landhuizen, cottages, lodges of op de camping.
  • In de winter trouwen op Twistvliet staat voor een romantische, knusse en sfeervolle bruiloft. Proef de sfeer op onze speciale website Winterbruiloft op Landgoed Twistvliet.
  • Samen met collega's op Workation? Werken, vergaderen, teambuilding en overnachten in een Corona-proof omgeving. Even niet werken in de hectiek van thuis en weer echt als TEAM.
Vrouwenpolder, Zeeland
20 verblijven, +200 gasten
Zeeuws Genieten
Bedrijfstraining, vergadering, teambuilding

Samen met zakenrelaties of collega’s 

Met je bedrijf kun je ook prima terecht op ons landgoed. Bedrijfstrainingen, vergaderingen, uitdagende teambuildings-activiteiten … het kan allemaal.

Natje en een droogje

Ook voor de inwendige mens is er volop keuze. Koffie/thee met zoet mix, een borrel, uitgebreide lunch en/of diner.

Bedrijfstraining & teambuilding

Landgoed Twistvliet is uitermate geschikt voor bedrijfstrainingen. Er zijn genoeg binnen- en buitenlocaties met veel ruimte. Daarnaast beschikken wij over paardenkoetsen die gebruikt kunnen worden bij verschillende onderdelen. Zie ook de reportage over de handgemaakte koetsen met lipizzaners bij Omroep Zeeland.

Onze binnen locaties zijn ruim opgezet waar diverse onderdelen plaats kunnen vinden zoals bijvoorbeeld kringgesprekken en rollenspellen. Daarnaast zijn alle locaties voorzien van een goede Wifi verbinding.

De buitenlocaties zijn uitermate geschikt voor verschillende onderdelen zoals teambuilding en samenwerking. Dit kan door middel van paardenmennen binnen een door ons uitgezet parcours.

In samenwerking met een trainings- en evenementenbureau kunnen alle activiteiten naar eigen wens uitgebreid worden.

Vergadering

Voor een vergaderarrangement kan men altijd terecht bij Landgoed Twistvliet. Zo hebben wij in ons hoofdgebouw de sfeervolle Jachtkamer waar een kleine groep in alle rust kan vergaderen. Ook voor grotere groepen hebben wij verschillende mogelijkheden in onze Kasteelzaal.

Binnen het arrangement bieden wij koffie/thee, zoete hapjes, tafelwater en fruitsappen aan. Daarnaast kan dit uitgebreid worden met een lunch, diner of ontbijt.

Vraag naar onze verschillende vergaderarrangementen.

Ervaringen

Deze bedrijven hebben ook gebruik gemaakt van ons landgoed …

Nico en zijn team denken met je mee en zijn flexibel. Mooie trainingslocatie, heerlijk eten van kok Pim en team, ook in de winter buiten mogelijk. Goede zalen en faciliteiten. Goede sfeer en mooi aangekleed.

Voor grotere en kleinere groepen (heb hier met 120 man en groep van 12 man getraind). Vuur aan in de winter in de openhaard en buiten.

Er zijn paarden en koetsen om mee te trainen ook in leiderschapsprogramma’sen landrover geteden worden op eigen terrein. Fietsen huren en in 5 min op het strand.
Slaapplaatsen in huisjes met vloerwarming ook echt top!

Oftewel: aanrader!

Janine

Mooie locatie voor meerdaagse “heisessie” fijne huisjes, inspirerende eigenaar en prima culinaire verrassingen door topkok Pim. Ook voor grote teamcultuurdag met veel medewerkers een locatie waar niets te gek is.
Arco

Prachtige locatie waar gastvrijheid, behulpzaam zijn en meedenken hoogstaande normen zijn. Twistvliet voorziet in alle faciliteiten om van een zakelijke maar ook persoonlijke bijeenkomst een super bijeenkomst te maken! Als externe coach een cadeautje om gebruik te kunnen maken van deze mooie locatie!
Viginie

zakelijk zeeland kiest voor landgoed twistvliet

Zullen we de mogelijkheden samen doornemen?

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor jullie. Om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. We denken graag mee. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Je kan ons bellen op 0118 59 47 57, een e-mail sturen naar landgoed@twistvliet.nl of contact met ons opnemen via het formulier.

Koningin Emmaweg 4, 4354 KC Vrouwenpolder, Zeeland
landgoed@twistvliet.nl