Landgoed Twistvliet voor zakelijk gebruik

Vrouwenpolder, Zeeland
Zeeuws Genieten
Uniek en van alle gemakken voorzien
Bedrijfstraining, vergadering, teambuilding

Samen met zakenrelaties of collega’s 

Met je bedrijf kun je goed terecht op ons landgoed. Bedrijfstrainingen, vergaderingen, uitdagende teambuildings-activiteiten, het is allemaal mogelijk.

Eten en drinken hoort hier ook bij. Koffie/thee met zoet mix, een borrel, uitgebreide lunch en/of diner.

Bedrijfstraining & teambuilding

Landgoed Twistvliet is uitermate geschikt voor bedrijfstrainingen in Zeeland. We beschikken over genoeg binnen- en buitenlocaties met veel ruimte. Daarnaast beschikken wij over paardenkoetsen die gebruikt kunnen worden bij verschillende onderdelen.

Onze binnen locaties zijn ruim opgezet waar diverse onderdelen plaats kunnen vinden zoals bijvoorbeeld kringgesprekken, rollenspellen, creatief brainstormen of presentaties.

Al onze locaties zijn voorzien van een goede Wifi verbinding. 

De buitenlocaties zijn uitermate geschikt voor verschillende onderdelen zoals teambuilding en samenwerking. Dit kan bijvoorbeeld door middel van paardenmennen binnen een door ons uitgezet parcours. Ook kunnen we in samenwerking met een trainings- en evenementenbureau alle activiteiten naar eigen wens uitbreiden.

Vergadering

Voor een vergaderarrangement kan men altijd terecht bij Landgoed Twistvliet. Zo hebben wij in ons hoofdgebouw de sfeervolle Jachtkamer waar een kleine groep in alle rust kan vergaderen. Ook voor grotere groepen hebben wij verschillende mogelijkheden in onze Kasteelzaal of de Orangerie. Liever in de buitenlucht vergaderen? Ook ons Frans terras of het overkapte terras biedt een fijne vergaderomgeving in de natuur. 

Binnen het arrangement bieden wij koffie/thee, zoete hapjes, tafelwater en fruitsappen aan. Daarnaast kan dit uitgebreid worden met een lunch, diner of ontbijt

Vergaderen met overnachting

Vergaderen met een overnachting in Zeeland? Ook dat kan bij Landgoed Twistvliet.

Ons landgoed beschikt over meerdere lodges, cottages en suites die perfect geschikt zijn voor een meerderdaagse bijeenkomst.

Ervaringen

Deze bedrijven hebben ook gebruik gemaakt van ons landgoed …

Nico en zijn team denken met je mee en zijn flexibel. Mooie trainingslocatie, heerlijk eten van kok Pim en team, ook in de winter buiten mogelijk. Goede zalen en faciliteiten. Goede sfeer en mooi aangekleed.

Voor grotere en kleinere groepen (heb hier met 120 man en groep van 12 man getraind). Vuur aan in de winter in de openhaard en buiten.

Er zijn paarden en koetsen om mee te trainen ook in leiderschapsprogramma’sen landrover geteden worden op eigen terrein. Fietsen huren en in 5 min op het strand.
Slaapplaatsen in huisjes met vloerwarming ook echt top!

Oftewel: aanrader!

Janine

Mooie locatie voor meerdaagse “heisessie” fijne huisjes, inspirerende eigenaar en prima culinaire verrassingen door topkok Pim. Ook voor grote teamcultuurdag met veel medewerkers een locatie waar niets te gek is.
Arco

Prachtige locatie waar gastvrijheid, behulpzaam zijn en meedenken hoogstaande normen zijn. Twistvliet voorziet in alle faciliteiten om van een zakelijke maar ook persoonlijke bijeenkomst een super bijeenkomst te maken! Als externe coach een cadeautje om gebruik te kunnen maken van deze mooie locatie!
Viginie

zakelijk zeeland kiest voor landgoed twistvliet

Zullen we de mogelijkheden samen doornemen?

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor jullie. Om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. We denken graag mee. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Je kan ons bellen op 0118 59 47 57, een e-mail sturen naar landgoed@twistvliet.nl.

Koningin Emmaweg 4, 4354 KC Vrouwenpolder, Zeeland
landgoed@twistvliet.nl