Landgoed twistvliet voor zakelijk gebruik

Vertoeven in een inspirerende omgeving

Actueel

 

  • Vanaf 15 september diverse woningen vrij tot 20 of 21 september. 
  • Voor meer informatie en prijzen neem contact met ons op: landgoed@twistvliet.nl
  • Wat te vieren? Familiefeest? Landrover rijden? Teambuilding?
  • Hebben jullie besloten om te gaan trouwen? Landgoed Twistvliet is de perfecte locatie!
  • In de winter trouwen op Twistvliet staat voor een romantische, knusse en sfeervolle bruiloft. Proef de sfeer op onze speciale website Winterbruiloft op Landgoed Twistvliet.
  Vrouwenpolder, Zeeland
  20 verblijven, +200 gasten
  Zeeuws Genieten
  Bedrijfstraining, vergadering, teambuilding

  Samen met zakenrelaties of collega’s 

  Met je bedrijf kun je ook prima terecht op ons landgoed. Bedrijfstrainingen, vergaderingen, uitdagende teambuildings-activiteiten … het kan allemaal.

  Natje en een droogje

  Ook voor de inwendige mens is er volop keuze. Koffie/thee met zoet mix, een borrel, uitgebreide lunch en/of diner.

  Bedrijfstraining & teambuilding

  Landgoed Twistvliet is uitermate geschikt voor bedrijfstrainingen. Er zijn genoeg binnen- en buitenlocaties met veel ruimte. Daarnaast beschikken wij over Landrovers en paardenkoetsen die gebruikt kunnen worden bij verschillende onderdelen.

  Onze binnen locaties zijn ruim opgezet waar diverse onderdelen plaats kunnen vinden zoals bijvoorbeeld kringgesprekken en rollenspellen. Daarnaast zijn alle locaties voorzien van een goede Wifi verbinding.

  De buitenlocaties zijn uitermate geschikt voor verschillende onderdelen zoals teambuilding en samenwerking. Dit kan doormiddel van Landrover rijden of paardenmennen binnen een door ons uitgezet parcours.

  In samenwerking met een trainings- en evenementenbureau kunnen alle activiteiten naar eigen wens uitgebreid worden.

  Vergadering

  Voor een vergaderarrangement kan men altijd terecht bij Landgoed Twistvliet. Zo hebben wij in ons hoofdgebouw de sfeervolle Jachtkamer waar een kleine groep in alle rust kan vergaderen. Ook voor grotere groepen hebben wij verschillende mogelijkheden in onze Kasteelzaal.

  Binnen het arrangement bieden wij koffie/thee, zoete hapjes, tafelwater en fruitsappen aan. Daarnaast kan dit uitgebreid worden met een lunch, diner of ontbijt.

  Vraag naar onze verschillende vergaderarrangementen.

  Ervaringen

  Deze bedrijven hebben ook gebruik gemaakt van ons landgoed …

  Nico en zijn team denken met je mee en zijn flexibel. Mooie trainingslocatie, heerlijk eten van kok Pim en team, ook in de winter buiten mogelijk. Goede zalen en faciliteiten. Goede sfeer en mooi aangekleed.

  Voor grotere en kleinere groepen (heb hier met 120 man en groep van 12 man getraind). Vuur aan in de winter in de openhaard en buiten.

  Er zijn paarden en koetsen om mee te trainen ook in leiderschapsprogramma’sen landrover geteden worden op eigen terrein. Fietsen huren en in 5 min op het strand.
  Slaapplaatsen in huisjes met vloerwarming ook echt top!

  Oftewel: aanrader! Janine

  Mooie locatie voor meerdaagse “heisessie” fijne huisjes, inspirerende eigenaar en prima culinaire verrassingen door topkok Pim. Ook voor grote teamcultuurdag met veel medewerkers een locatie waar niets te gek is. Arco

  Prachtige locatie waar gastvrijheid, behulpzaam zijn en meedenken hoogstaande normen zijn. Twistvliet voorziet in alle faciliteiten om van een zakelijke maar ook persoonlijke bijeenkomst een super bijeenkomst te maken! Als externe coach een cadeautje om gebruik te kunnen maken van deze mooie locatie! Viginie

  zakelijk zeeland kiest voor landgoed twistvliet

  Zullen we de mogelijkheden samen doornemen?

  Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor jullie. Om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. We denken graag mee. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Je kan ons bellen op 0118 59 47 57, een e-mail sturen naar landgoed@twistvliet.nl of contact met ons opnemen via het formulier.

  Koningin Emmaweg 4, 4354 KC Vrouwenpolder, Zeeland
  landgoed@twistvliet.nl