overnachten op landgoed twistvliet

Cottage 12

Logeren in Vrouwenpolder. Vlakbij Domburg, Veere en Middelburg. 1 km van zee, strand en duinen.
4 personen

Cottage 12

Cottage 12 is ons nieuwste huisje en beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet. Ook zijn er twee terrassen, zowel aan de voor- als achterzijde zodat je altijd lekker in het zonnetje kunt zitten. Er is ruimte voor 4 + 2 personen. Een slaapkamer met twee eenpersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een vide met 2 slaapplekken. 

ongekende luxe en weelde

Dit hebben al onze verblijven gemeen

Overal gratis Wifi

In ons sfeervolle restaurant en op het terras is gratis wifi beschikbaar zonder inlogcode. Ook de landhuizen beschikken allemaal over een wifiverbinding.

Gratis en dichtbij parkeren

Op het terrein is er genoeg ruimte voor alle gasten om te parkeren. De parkeerplaats ligt op een paar honderd meter van alle accommodaties.

Ontbijt

Tijdens een verblijf kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Dit kan ter plaatste besteld worden bij onze medewerkers.

Fietshuur

Wij beschikken over vele fietsen die gehuurd kunnen worden. Er zijn voldoende dames-, heren- kinderfietsen.

Rookbeleid

Roken is in alle woningen en binnenlocaties niet toegestaan. Op de terassen mag er wel worden gerookt.

Honden en paarden

Honden zijn toegestaan op Twistvliet. Je mag dus je trouwe viervoeter meenemen op vakantie. En ook je paard kun je gewoon meenemen. Wij hebben stallen waar je paard prima kan verblijven. Er zijn genoeg wandelroutes en uitlaatgelegenheden. Natuurlijk is ook het strand dichtbij.

In- en uitchecken

Het is mogelijk om vanaf 15.00 uur in te checken op Landgoed Twistvliet. de mogelijkheid bestaat om eerder aan te komen. De auto kan alvast geparkeerd worden op ons parkeerterrein.

Bij vertrek kan er uitgecheckt worden tot 10.00 uur.

Ook in dit geval mag de auto op de parkeerplaats blijven staan en kan men bijvoorbeeld nog genieten van een dagje strand.

benieuwd of deze woning nog beschikbaar is?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!