overnachten op landgoed twistvliet

Campinglodges

Logeren in Vrouwenpolder. Vlakbij Domburg, Veere en Middelburg. 1 km van zee, strand en duinen.
4 personen

Campinglodges

Van binnen is de gezellige lodge van alle gemakken voorzien. Er is ruimte voor maximaal 4 personen. Er is een keukentje met volledige inventaris, een koelkast en een eenvoudige kookplaat. Achter een houten wand bevinden zich 2 losse bedden en in de hoek staat nog een stapelbed met klapdeurtjes ervoor. Er kan gebruik worden gemaakt van het campingsanitair. Er zijn 4 lodges, waarvan 1 met een eigen sanitair (douche en toilet).

Algemeen

Een campinglodge is een soort blokhut met een dak van tentzeil. Ze staan op 1 van onze kampeervelden. Omgeven door de groene natuur en te huur vanaf mei.

 

ongekende luxe en weelde

Dit hebben al onze verblijven gemeen

Overal gratis Wifi

In ons sfeervolle restaurant en op het terras is gratis wifi beschikbaar zonder inlogcode. Ook de landhuizen beschikken allemaal over een wifiverbinding.

Gratis en dichtbij parkeren

Op het terrein is er genoeg ruimte voor alle gasten om te parkeren. De parkeerplaats ligt op een paar honderd meter van alle accommodaties.

Ontbijt

Tijdens een verblijf kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Dit kan ter plaatste besteld worden bij onze medewerkers.

Fietshuur

Wij beschikken over vele fietsen die gehuurd kunnen worden. Er zijn voldoende dames-, heren- kinderfietsen.

Rookbeleid

Roken is in alle woningen en binnenlocaties niet toegestaan. Op de terassen mag er wel worden gerookt.

Honden en paarden

Honden zijn toegestaan op Twistvliet. Je mag dus je trouwe viervoeter meenemen op vakantie. En ook je paard kun je gewoon meenemen. Wij hebben stallen waar je paard prima kan verblijven. Er zijn genoeg wandelroutes en uitlaatgelegenheden. Natuurlijk is ook het strand dichtbij.

In- en uitchecken

Het is mogelijk om vanaf 15.00 uur in te checken op Landgoed Twistvliet. de mogelijkheid bestaat om eerder aan te komen. De auto kan alvast geparkeerd worden op ons parkeerterrein.

Bij vertrek kan er uitgecheckt worden tot 10.00 uur.

Ook in dit geval mag de auto op de parkeerplaats blijven staan en kan men bijvoorbeeld nog genieten van een dagje strand.

benieuwd of deze woning nog beschikbaar is?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!